Diederik is professioneel klusser, aangesloten bij een bedrijf dat voor hem de marketing doet. Klussen is zijn passie, en hij is trots op de resultaten! Er is veel meer werk dan hij en zijn collega’s aankunnen. Meestal komt hij bij mensen die niet gewend zijn met hun handen te werken. Die wil hij dan graag bij het werk betrekken. Dat wordt gewaardeerd, en hij krijgt goede beoordelingen.

      Zijn agenda zit maanden vooruit helemaal vol. Maar de lange werkdagen en de fysieke belasting begint hij nu, rond zijn vijftigste verjaardag, flink te voelen. Vaak is er “gedoe” over meerwerk. De laatste tijd is hij onrustig en voor het eerst ziet hij op tegen sommige klussen. En hij krijgt echt last van pijn in nek, rug en schouders.

      Toen hij van zijn vriendin een ontspanningsmassage bij Art of Relaxation kreeg heeft hij die afspraak eigenlijk vooral gemaakt om haar een plezier te doen. Maar toen het direct scheelde in de pijnklachten vond hij het toch de moeite waard om nog een keer te boeken. En met de kortingsactie van vijf massages kon hij echt een paar uur die rust nemen waar hij normaal niet aan toe komt. “En geen gezeur tijdens de massage, maar wel een prettig gesprek erna als ik daar zelf zin in heb”.

      Inderdaad: even aandacht voor jezelf werkt echt. Ook voor Diederik.