Laatste maand van de Winter-Pepmassage

Minder uren zonlicht, somber weer en veel binnen zitten hebben invloed op iedereen. En ga maar eens na hoe allerlei nieuwsberichten bij jou spanning en zorgen opleveren. Zorgen die doorwerken in je slaappatroon, je eetlust en je zin om te bewegen. Dus niet gek dat veel mensen in de winter somber of extra moe zijn! Voor je het zelf door hebt zit je in een winterdip. Ook nog in Februari en zelfs in Maart.

Wat extra aandacht voor jezelf

Neem daarom in deze tijd van het jaar even extra aandacht voor jezelf. Hoe gaat het met slapen, ten en bewegen Heb je nog genoeg energie voor aandacht en liefde voor de mensen om je heen tijdens de feestdagen en de donkere maanden daarna ? En kom je nog toe aan voldoende ontspanning?

Tips

Tegen een winterdip kan je bijvoorbeeld lichttherapie toepassen, en er zijn ook veel slaap en bewegingstips te vinden. Doe rustig aan met alcohol en met veel en vet eten. En ook voor ontspanning kan je zelf al veel doen, bijvoorbeeld met mindfullness.

Boek een Winter-Pepmassage

Wat ook goed helpt is een langere ontspanningsmassage te boeken bij Art of Relaxation. Daarmee stap je bewust even uit de negatieve spiraal. Je geeft je lichaam anderhalf uur de tijd om tot rust te komen en je weerstand te versterken. Deze Winter-Pepmassage geeft ook meteen ontspanning in je hoofd. En als je wilt praten we ook nog even over hoe jij jouw winterdip verder van het lijf houdt! Misschien heb je ook nog supertips voor andere klanten1

Als je vóór 21 maart een winter-pepmassage van 1 ½ uur boekt en een Winter-Peptip levert die ik mag delen op mijn website en/of facebook loot je nog mee voor de laatste gratis Winter-Pepmassages in deze winter. De Winter-Pepmassage kost € 50,-