Art of Relaxation

Even aandacht voor jezelf

Mijn massages

Je krijgt je ontspanningsmassage in mijn praktijkruimte aan huis, met een rustige muziek op de achtergrond. Bij de kennismaking vraag ik naar je persoonlijke situatie en naar eventuele contra-indicaties. Per keer bespreken we vooraf wat je bij deze afspraak nodig hebt en wat is voor je kan doen. Als je daar prijs op stelt kan ik je misschien ook nog wat tips voor de aanpak van stress en het vinden van ontspanning in het algemeen meegeven.

Hieronder vind je antwoord op vaak gestelde vragen in een mini interview met Leonora Bezemer van Mercury Marketing met mij:

De Lomi Lomi massage is een bijzondere vorm van ontspanningsmassage die voort komt uit de tradities en cultuur van Hawaii, en is gebaseerd op bewegingen en ritmes van de natuur, zoals bijvoorbeeld de branding van de oceaan. Die zie je terug in de golvende bewegingen en herhalingen over het hele lichaam waarbij ik naast mijn handen ook onderarmen en ellebogen gebruik. Deze massage is speciaal gericht op eenheid en verbinding in lichaam en geest.

In plaats van een ontspanningsmassage kan je ook kiezen voor een kortere intensieve behandeling op de massagestoel, waarbij je de kleding aanhoudt. Bij deze stoelmassage krijg je een drukpuntbehandeling op nek/schouders, rug en armen en handen .

Neem contact met mij op om je wensen te bespreken of maak direct een afspraak.

Op de afspraken en behandeling van Art of Relaxation zijn algemene voorwaarden van toepassing . Ook is er een privacyprotocol voor het gebruiken en verwerken van jouw gegevens.

Kosten

Ontspanningsmassage (1 uur) €35,-
Ontspanningsmassage (1,5 uur) €50,-
Stoelmassage (0,5 uur) €25,-
Lomi Lomi massage (1 uur) € 45,-
Lomi Lomi massage ( 1,5 uur) € 65,-

Kortingsregeling 4 = 5

Als je vaker bij mij komt krijg je korting. Daarbij ontvang je vijf massages voor de prijs van vier. Je krijgt dan bijvoorbeeld 5 ontspanningsmassages van een uur voor € 140,- ontvangen , in plaats van normaal €175,-.

Voorwaarden voor deze korting zijn betaling vooraf en gebruik binnen een jaar.

Workshop ontspanningsmassage voor partners

Voor twee personen/partners gezamenlijk. Je krijgt allebei een professionele ontspanningsmassage van een uur direct na elkaar. De partner kan daarbij onder begeleiding zijn/haar partner mee-masseren. Zo doe je allebei vaardigheden, technieken en kennis op waar jullie zelf verder mee kunnen experimenteren. De Workshop is in mijn praktijk en kost € 100,- voor 2 uur .

Betaling

Contant direct na de behandeling, Graag zoveel mogelijk gepast.