Art of Relaxation

Even aandacht voor jezelf

Mijn massages

Je krijgt je ontspanningsmassage in mijn praktijkruimte aan huis, met een rustige muziek op de achtergrond. Bij de kennismaking vraag ik naar je persoonlijke situatie en naar eventuele contra-indicaties. Per keer bespreken we vooraf wat je bij deze afspraak nodig hebt en wat ik voor je kan doen. Als je daar prijs op stelt kan ik je misschien ook nog wat tips voor de aanpak van stress en het vinden van ontspanning meegeven.

Een antwoord op vaak gestelde vragen vind je in een mini interview van Leonora Bezemer van Mercury Marketing met mij:

Stoelmassage

In plaats van een ontspanningsmassage kan je ook kiezen voor een kortere intensieve behandeling op de massagestoel, waarbij je de kleding aanhoudt. Bij deze stoelmassage krijg je een drukpuntbehandeling op nek/schouders, rug en armen en handen .

Neem contact met mij op om je wensen te bespreken of maak direct een afspraak.

Op de afspraken en de behandeling van Art of Relaxation zijn algemene voorwaarden van toepassing . Daarin staat onder meer dat ik geen erotisch getinte massages geef. Ook is er een privacyprotocol voor het gebruiken en verwerken van jouw gegevens.

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt uit de tradities en cultuur van Hawaii, en is gebaseerd op bewegingen en ritmes van de natuur, zoals bijvoorbeeld de branding van de oceaan. Die zie je terug in de golvende bewegingen en herhalingen over het hele lichaam waarvoor ik ook onderarmen en ellebogen gebruik. Deze massage bevordert eenheid en verbinding van lichaam en geest. Bij de massage zorg ik voor een aangepaste temperatuur en gebruik ik veel warme olie met aromatherapie. Bij deze massage ben je bloot, uiteraard wel met een decente bedekking.

Deep Tissue Massage

Krachtige massage met langzame gerichte strijkingen op dieper liggende weefsels, gericht op het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van pijn door te hoge spanning in spieren en verkleving van dieper gelegen bindweefsel. Geschikt om toe te passen bij pijnlijke spieren en gewrichten door opgehoopte spanning.   

Kosten

Ontspanningsmassage (1 uur) €35,-
Ontspanningsmassage (1,5 uur) €50,-
Stoelmassage (0,5 uur) €25,-
Lomi Lomi massage (1 uur)
(1,5 uur)
€45,-
€65,-
Deep Tissue massage (1 uur) €45,-

Betaling

Contante betaling direct na de behandeling. Graag zoveel mogelijk gepast betalen.

Kortingsregeling 4 = 5

Als je vaker bij mij komt krijg je korting. Daarbij ontvang je vijf massages voor de prijs van vier. Je krijgt dan bijvoorbeeld 5 ontspanningsmassages van een uur voor € 140,- ontvangen , in plaats van normaal €175,-.

Voorwaarden voor deze korting zijn betaling vooraf en gebruik binnen een jaar.

Massage-clinic voor koppels

Voor twee personen/partners gezamenlijk. Je krijgt allebei een professionele ontspanningsmassage van een uur direct na elkaar. De partner kan daarbij onder begeleiding zijn/haar partner mee-masseren. Zo doe je allebei vaardigheden, technieken en kennis op waar jullie zelf verder mee kunnen experimenteren. De Workshop is in mijn praktijk en kost € 120,- voor 2 uur .